Otroligt kompetenta och trevliga. Lätta att få tag i och alltid i tid. Kan inte vara nöjdare ☺️

- Viktoria, januari 2021

Är återkommande kund hos företaget och alltid lika nöjd. Snygga installationer, lätt att samarbeta med och tidseffektivt.

- Marcus, januari 2021

Super trevlig och duktig, absolut bäst i Borås - Västra Götaland! Rekommenderar! 10/10 kvalite!

- Nerijus, oktober 2020

Mycket trevlig personal, fått precis vad jag vill, snabb service

- Daniel L, september 2020

Mycket nöjd med både bemötande och installation. Ser fram emot att anlita för framtida installationer.

- Theodor, april 2020

Jättenöjd med bytet av mina vägguttag!

- Sara, februari 2020  

Jag behövde installera en laddstation till min elbil och detta kunde David hjälpa mig med. Fick prisvärd estimat och redan veckan efter stod arbetet klar. Han hade stenkoll på allt och fick nyttig guidning av honom.

Installationen blev bra gjort och han lämnade rent och prydligt efter sig. Rekommenderas starkt!

- Alejandro, februari 2020

Positiv alltid snyggt utförda arbeten prisvärd rekommenderas

- Anna- Lena, januari2020

Kanon jobb utfört. Är så nöjd över bemötande och utfört jobb att betyget bara kan bli en 5a. Dök upp enligt överenskommen tid till överenskommet pris. Kommer definitivt kontakta dig nästa ggn med. Tack

- Daniel, januari 2020

Installation av eluttag i kök samt jordfelsbrytare. Proffsigt utfört arbete och trevligt bemötande. Rekommenderas varmt!

- Niklas L, september 2019

Mycket väl utfört arbete och en fantastiskt bra service. Kommer absolut att anlita Borås Nya Elservice igen.

- Mattias, augusti 2019

Behövde fler eluttag i mitt kök. Så fint det blev ! Så proffsigt du har gjort det David. Såg att du bytte kabel till belysningsarmaturen också, jag är supernöjd...och du är en supertrevlig person också. Räcker inte med 5 stjärnor till dig David, men det är ju max vad man kan ge här TACK !!

- Peder, maj 2018

Jättenöjd med det arbete som David utför. Kommer oftast omgående när det gäller mindre jobb. Trevlig och kunnig. Kan verkligen rekommendera honom.

- Leif, februari 2019

David Molnar är en mycket kompetent yrkesman, noggrann och pålitlig. Jag kan varmt rekommendera honom till varierande el-arbeten.

- Vera, januari 2019

Pålitlig och utför jobbet perfekt. Kommer även med idéer och förslag som förbättrar det man planerat. Rekommenderas varmt. 

- Fredrik, december 2018

Passar tiden, jobbar snabbt och bra, samt är trevlig. Min favvo elektriker i fortsättningen.  

- Lena, oktober 2018 

Allt utmärkt, bästa hantverkaren hittills i vår huskarriär.

- Linus, oktober 2018

David är grym! Han hjälpte mig när jag byggde om köket och dra lite ny el till uttag och diskmaskinen och bytte proppskåp. Alltid ett leende på läpparna och supertrevlig!

- Andrea, mars 2018

David är ett föredöme när det gäller hans stora hantverkskunnande och noggrannhet i genomförandet. Genom hela processen har vi upplevt trygghet, proffsighet och stor lyhördhet för vad vi velat göra. Vi kan varmt rekommendera Borås Nya Elservice till alla som vill ha en positiv renoveringsupplevelse och ett bra resultat !

- Andre, januari 2018

Kom före utsatt tid. Hur trevlig som helst. Det är verkligen en person man utan problem rekommenderar.

Niklas R, december 2017

David är en fantastisk person, och en professionell elektriker. Han har gjort ett fantastiskt arbete hemma hos oss, rekommenderar starkt! 

- Hamed, oktober 2017

En totalrenovering och över 20 Plejdenheter senare kan jag inte säga annat än att Davids firma borde byta namn till Borås Bästa Elservice! Tack i massor från stans kräsnaste kund Nicolas :)

- Niklas O, november 2017

Totalrenoverade badrum och toalett. David gjorde ett fantastiskt jobb! Noggrann och kom med kreativa idéer. Sen att han är trevlig och lätt att göra med är ytterligare 2 plus i kanten. Kan verkligen rekommendera honom. 

- Tobias , maj 2017

Fantastiskt kundbemötande, utmärkt återkoppling och kontakt under arbetet och snabb inställelse. Blev färdig på utlovad tid och gjorde verkligen ett strålande jobb. Kommer definitivt ringa David igen! 

- Minette , april 2017

David installerade både nytt kablage till ny spis och utomhuslampor i garaget, allt blev jättebra. Men mest imponerande var problemlösningen när ett elrör hade gått sönder i taket, han fixa så vi slapp borra upp och löste det med stort engagemang och finurlighet. 

- Robert , februari 2017